Termenii și Condițiile de utilizare ale site-ului Muzyca.Ro
Utilizand și/sau vizitând acest website (inclusiv tot conținutul disponibil prin acest site) ACCEPTAȚI AUTOMAT TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI.
Acest site poate conține linkuri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul Muzyca.Ro și pentru care nu ne asumam responsabilitatea referitor la conținutul acestora, politica sau practicile utilizate.
Utilizând acest site acceptați implicit să exonerați de raspundere Muzyca.Ro și deținătorul site-ului în condițiile prezentate.
Fișierele distribuite de site-ul Muzyca.Ro au ca sursa alte site-uri (link-uri de pe youtube, zippyshare, etc.).

Accesul pe website
Condiții de accesare a site-ului Muzyca.Ro
- recunoașteți și sunteți de acord că serviciul este furnizat numai pentru a previzualiza sau pentru a asculta;
- site-ul se va utiliza doar în interes personal și non-comercial;
- nu veți copia sau distribui nici o parte din acest site în nici un fel de mediu, fără a obține în prealabil o autorizație scrisă de la administratorul site-ului;
- nu veți altera sau modifica nici o parte din acest site în afara de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzătoare a site-ului cu scopul în care a fost creat;
- veți respecta termenii și condițiile acestui site.

Drepturile proprietății intelectuale
Conținutul acestui site vă este oferit dumneavoastră doar cu scop informațional și pentru uz personal, nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vândut, licențiat cu alte scopuri și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate.
Sunteți de acord să nu vă angajați în utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terțe părți, în interes comercial.
Ștergeți fișierele descărcate de pe Muzyca.Ro de pe hard disk după 24 de ore (Dacă nu sunteți de acord, părăsiți acest site web).
Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

Declarație de garanție
Sunteți de acord ca prin utilizarea site-ului nostru să vă asumați orice risc. În măsura permisă de lege, Muzyca.Ro declară toate garanțiile, exprese sau implicite, în legătură cu site-ul și utilizarea dvs a acestuia.
Nu oferim nici o garanție și nu suntem răspunzători vizavi de acuratețea sau de cât de complet este conținutul acestui site sau conținutul altor siteuri legate de acest site și nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru:
- erori, greșeli, sau lipsa de acuratețe a conținutului;
- orice erori, viruși, cai troieni, sau de genul cărora pot fi transmise către sau prin siteul nostru de către o parte terță și/sau orice erori sau omisiuni în orice conținut sau pentru orice pierdere sau stricăciune de orice fel apăruta ca rezultat al folosinței oricărui conținut postat, transmis prin email, sau oricum altfel făcut disponibil prin siteul Muzyca.Ro.
Muzyca.Ro nu garantează și nu-și asumă responsabilitatea pentru orice produs sau serviciu publicat sau oferit de către o parte terță prin site-ul nostru sau orice site cu hiperlink (legătura directă) sau apărut în orice banner sau alt fel de publicitate și nu vom fi parte la sau în orice alt fel responsabil pentru monitorizarea oricăror tranzacții dintre dvs și o parte terță ofertantă de produse sau servicii.
TOP Melodii
3 Sud Est - FoculCOLAJ MANELE 2018 - 3 ore...Carmen de la Salciua si S...Pain ft.Madalin & Exp...Carmen de la Salciua - Fl...Cristi Dules si Patricia ...Sorina Ceugea - Astazi e ...Randi - Frumusetea care m...Shawn Mendes, Camila Cabe...Liviu Teodorescu - Ascult...Culita Sterp - Amor, AmorNicoleta Nuca feat. Vesca...Florin Salam - Ma cert cu...Liviu Guta - Frumoasa cop...Feli - Omule, deschide oc...Vescan - Am uitat sa mai ...Lino Golden - ShoturiCHRISS feat MAYRA - Inger...Alessio - Eu am o gagicaNicu Paleru - Cine zace, ...VESCAN feat. MIRA - Ce-o ...Guz - Nu ma uzaCleopatra Stratan - AdioCulita Sterp - Fata cu p...B.U.G. Mafia - In anii ce...Guz feat. Irina Rimes - P...The Motans - InvitatOmbladon - Nu mi-e fricaNicolae Guta - Eu iti dau...F.Charm - SarpeleLiviu Teodorescu - Luna P...KILLA FONIC feat. Carla...AMNA feat. Edward Sanda -...El Nino feat. Peter Larss...The Motans feat. Irina Ri...Fero & Marcel Piscore...AMI feat. What's UP ...Delia - Vreau La TaraMatteo feat. Gabi Bagu - ...La Familia feat. Guz - Co...Edward Sanda - Nimeni ca ...Cabron feat. Andra - Doam...Emilian - Iubeste-maF.Charm - Mi-e dorAlina Eremia feat. NOSFE ...Calin Crisan - CucuruzuColaj Manele 2019 - Manel...Click (feat Oana Ciucanu)...DMC - Suflet nevinovatJean de la Craiova si Pat...DMC - G A T AColaj Manele Noi 2019 - C...Parazitii - Lacrimi de ce...AAO - KullhaIce Cube - Arrest The Pre...Doddy feat. Shift & T...Speak feat. GUZ - Tu eraiAdi de la Brad & Petr...Vali Vijelie & Elis A...Nikolas Sax - Doi ochi ca...C.o.D - Pas de teatruNicolae Guta - Eu sunt va...The Motans - Valuri MariAndra Descemer Bueno - C...Feli - Cand rasare soarel...SPEAK & Noaptea Tarzi...Anastasia Sandu - ANAIonut de la Constanta si ...Denisa Trofin - OtravaCalin Crisan - M-ai musca...Jon Brian feat. Sandra N....Vescan feat. Noaptea Tarz...ANDRE - Reset la inima (T...Blondu de la Timisoara - ...F.Charm - Cum ramane cu m...Vali Vijelie si Elis Arme...Vescan - Muzica sau Nebun...JO feat. JUNO - Cauta-maDani Mocanu - Tot ce am a...INNA - Te Vas (Hyenas Rem...Nico - Vara pentru amando...Noaptea Tarziu ft. Nadir ...B.U.G. Mafia feat. Sergiu...Patricia si Iancu Sterp -...Culita Sterp si Sorina Ce...Nicolae Guta - Inima mea ...Calin Crisan - Tanara est...Gia Nina & Guz - Dulc...Blondu de la Timisoara - ...Florin Vos - Tot ce mi-am...Cezar Stratan & Eva M...Bella Ciao by Delia - Tri...Carmen de la Salciua - Do...Carmen de la Salciua - No...Stealth - Never Say DieAmalia Ursu si Vasilica C...Dj Rares - Return To Isla...Mr Renzo X Beenie Man - S...Horia Brenciu feat. Feli ...Vali de la Ploiesti - Pen...

Sondajul nostru
Care este genul de muzică preferat?