Termenii și Condițiile de utilizare ale site-ului Muzyca.Ro
Utilizand și/sau vizitând acest website (inclusiv tot conținutul disponibil prin acest site) ACCEPTAȚI AUTOMAT TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI.
Acest site poate conține linkuri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul Muzyca.Ro și pentru care nu ne asumam responsabilitatea referitor la conținutul acestora, politica sau practicile utilizate.
Utilizând acest site acceptați implicit să exonerați de raspundere Muzyca.Ro și deținătorul site-ului în condițiile prezentate.
Fișierele distribuite de site-ul Muzyca.Ro au ca sursa alte site-uri (link-uri de pe youtube, zippyshare, etc.).

Accesul pe website
Condiții de accesare a site-ului Muzyca.Ro
- recunoașteți și sunteți de acord că serviciul este furnizat numai pentru a previzualiza sau pentru a asculta;
- site-ul se va utiliza doar în interes personal și non-comercial;
- nu veți copia sau distribui nici o parte din acest site în nici un fel de mediu, fără a obține în prealabil o autorizație scrisă de la administratorul site-ului;
- nu veți altera sau modifica nici o parte din acest site în afara de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzătoare a site-ului cu scopul în care a fost creat;
- veți respecta termenii și condițiile acestui site.

Drepturile proprietății intelectuale
Conținutul acestui site vă este oferit dumneavoastră doar cu scop informațional și pentru uz personal, nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vândut, licențiat cu alte scopuri și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate.
Sunteți de acord să nu vă angajați în utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terțe părți, în interes comercial.
Ștergeți fișierele descărcate de pe Muzyca.Ro de pe hard disk după 24 de ore (Dacă nu sunteți de acord, părăsiți acest site web).
Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

Declarație de garanție
Sunteți de acord ca prin utilizarea site-ului nostru să vă asumați orice risc. În măsura permisă de lege, Muzyca.Ro declară toate garanțiile, exprese sau implicite, în legătură cu site-ul și utilizarea dvs a acestuia.
Nu oferim nici o garanție și nu suntem răspunzători vizavi de acuratețea sau de cât de complet este conținutul acestui site sau conținutul altor siteuri legate de acest site și nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru:
- erori, greșeli, sau lipsa de acuratețe a conținutului;
- orice erori, viruși, cai troieni, sau de genul cărora pot fi transmise către sau prin siteul nostru de către o parte terță și/sau orice erori sau omisiuni în orice conținut sau pentru orice pierdere sau stricăciune de orice fel apăruta ca rezultat al folosinței oricărui conținut postat, transmis prin email, sau oricum altfel făcut disponibil prin siteul Muzyca.Ro.
Muzyca.Ro nu garantează și nu-și asumă responsabilitatea pentru orice produs sau serviciu publicat sau oferit de către o parte terță prin site-ul nostru sau orice site cu hiperlink (legătura directă) sau apărut în orice banner sau alt fel de publicitate și nu vom fi parte la sau în orice alt fel responsabil pentru monitorizarea oricăror tranzacții dintre dvs și o parte terță ofertantă de produse sau servicii.

TOP Melodii

COLAJ MANELE 2018 - 3 ore...3 Sud Est - FoculPuya feat. Andra & Gu...Colaj muzica de petrecere...Grasu XXL feat. Guess Who...Carmen de la Salciua - Un...Nicolae Guta - Ramai tu c...Carmen de la Salciua si S...Colaj Manele 2019 - Manel...Nicoleta Nuca feat. Vesca...Carmen de la Salciua - Fl...Vladuta Lupau - Prietenel...Selectie Muzica Noua Hous...AMNA feat. Edward Sanda -...Stefania - Aleg sa iertFeli - Omule, deschide oc...Liviu Teodorescu - Ascult...Pain ft.Madalin & Exp...Calin Crisan - CucuruzuShawn Mendes, Camila Cabe...Lino Golden - ShoturiColaj Manele Noi 2019 - C...Kamelia feat. Doddy - Cui...B.U.G. Mafia feat. Sergiu...Feli - Frunze cadVescan - Am uitat sa mai ...B.U.G. Mafia - In anii ce...Doddy feat. Shift & T...Florin Salam - Ma cert cu...Grasu XXL x Guess Who - S...5GANG - TankCulita Sterp - Hai sa nu ...Adi de la Brad & Petr...Vali Vijelie & Elis A...VESCAN feat. MIRA - Ce-o ...Carmen de la Salciua - No...Speak feat. GUZ - Tu eraiBlondu de la Timisoara - ...Cristi Dules si Patricia ...DJ PROJECT feat. Andia - ...Tungevaag – Make You Ha...Delia - Vreau La TaraF.Charm - Mi-e dorNikolas Sax & Zenys -...Bella Ciao by Delia - Tri...Feli - Cand rasare soarel...Culita Sterp - Fata cu p...Babi Minune - Bumsy BoomGuess Who - De AcasăThe Motans feat. Irina Ri...Nicole Cherry - DoctoreCulita Sterp - Amor, AmorIrina Rimes - NicaieriSubcarpați & Suroril...Matteo feat. Gabi Bagu - ...AMNA - In ochii luiNicolae Guta - Ranile iub...Cabron feat. Andra - Doam...Hanna Searl - How could y...Calin Crisan - M-ai musca...Edward Sanda - Nimeni ca ...Nicolae Guta - Eu iti dau...Parazitii - Lacrimi de ce...KILLA FONIC feat. Carla...Dani Mocanu - Tot ce am a...Liviu Guta - Frumoasa cop...Ombladon - Nu mi-e fricaCHRISS feat MAYRA - Inger...Randi - Frumusetea care m...Denisa Moga - Dezinteresa...Amalia Ursu si Vasilica C...F.Charm - Cum ramane cu m...ASU - Colaj cele mai noi ...Calin Crisan - Tanara est...Andra Descemer Bueno - C...Patricia si Iancu Sterp -...Carmen de la Salciua - Do...Nikolas Sax - Pentru ochi...Mr. Gun & Serkan - Al...Nicoleta Nuca - Tot mai r...F.Charm - SarpeleJean de la Craiova si Pat...Danny - Tinerete unde est...Sorina Ceugea - Astazi e ...Alessio - Eu am o gagicaJO feat. JUNO - Cauta-maGuz feat. Irina Rimes - P...GIEMSI feat. Mădălina C...Lucas & Steve feat. H...Nicu Paleru - Cine zace, ...Jador, Nikolas Sax & ...Speak - M-ai lasat sa te ...Culita Sterp - Vai da ce ...Culita Sterp si Sorina Ce...Cleopatra Stratan - AdioMaluma, J Balvin - Que Pe...The Motans - InvitatAnastasia Sandu - ANANikolas Sax - Doi ochi ca...Fero & Marcel Piscore...

Sondajul nostru
Care este genul de muzică preferat?