Termenii și Condițiile de utilizare ale site-ului Muzyca.Ro
Utilizand și/sau vizitând acest website (inclusiv tot conținutul disponibil prin acest site) ACCEPTAȚI AUTOMAT TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI.
Acest site poate conține linkuri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul Muzyca.Ro și pentru care nu ne asumam responsabilitatea referitor la conținutul acestora, politica sau practicile utilizate.
Utilizând acest site acceptați implicit să exonerați de raspundere Muzyca.Ro și deținătorul site-ului în condițiile prezentate.
Fișierele distribuite de site-ul Muzyca.Ro au ca sursa alte site-uri (link-uri de pe youtube, zippyshare, etc.).

Accesul pe website
Condiții de accesare a site-ului Muzyca.Ro
- recunoașteți și sunteți de acord că serviciul este furnizat numai pentru a previzualiza sau pentru a asculta;
- site-ul se va utiliza doar în interes personal și non-comercial;
- nu veți copia sau distribui nici o parte din acest site în nici un fel de mediu, fără a obține în prealabil o autorizație scrisă de la administratorul site-ului;
- nu veți altera sau modifica nici o parte din acest site în afara de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzătoare a site-ului cu scopul în care a fost creat;
- veți respecta termenii și condițiile acestui site.

Drepturile proprietății intelectuale
Conținutul acestui site vă este oferit dumneavoastră doar cu scop informațional și pentru uz personal, nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vândut, licențiat cu alte scopuri și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate.
Sunteți de acord să nu vă angajați în utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terțe părți, în interes comercial.
Ștergeți fișierele descărcate de pe Muzyca.Ro de pe hard disk după 24 de ore (Dacă nu sunteți de acord, părăsiți acest site web).
Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

Declarație de garanție
Sunteți de acord ca prin utilizarea site-ului nostru să vă asumați orice risc. În măsura permisă de lege, Muzyca.Ro declară toate garanțiile, exprese sau implicite, în legătură cu site-ul și utilizarea dvs a acestuia.
Nu oferim nici o garanție și nu suntem răspunzători vizavi de acuratețea sau de cât de complet este conținutul acestui site sau conținutul altor siteuri legate de acest site și nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru:
- erori, greșeli, sau lipsa de acuratețe a conținutului;
- orice erori, viruși, cai troieni, sau de genul cărora pot fi transmise către sau prin siteul nostru de către o parte terță și/sau orice erori sau omisiuni în orice conținut sau pentru orice pierdere sau stricăciune de orice fel apăruta ca rezultat al folosinței oricărui conținut postat, transmis prin email, sau oricum altfel făcut disponibil prin siteul Muzyca.Ro.
Muzyca.Ro nu garantează și nu-și asumă responsabilitatea pentru orice produs sau serviciu publicat sau oferit de către o parte terță prin site-ul nostru sau orice site cu hiperlink (legătura directă) sau apărut în orice banner sau alt fel de publicitate și nu vom fi parte la sau în orice alt fel responsabil pentru monitorizarea oricăror tranzacții dintre dvs și o parte terță ofertantă de produse sau servicii.

TOP Melodii

COLAJ MANELE 2018 - 3 ore...3 Sud Est - FoculPuya feat. Andra & Gu...Carmen de la Salciua si S...Carmen de la Salciua - Fl...Pain ft.Madalin & Exp...Nicoleta Nuca feat. Vesca...Shawn Mendes, Camila Cabe...Colaj Manele 2019 - Manel...Lino Golden - ShoturiCarmen de la Salciua - Un...Liviu Teodorescu - Ascult...Grasu XXL feat. Guess Who...Feli - Omule, deschide oc...AMNA feat. Edward Sanda -...Florin Salam - Ma cert cu...Vescan - Am uitat sa mai ...Colaj muzica de petrecere...B.U.G. Mafia - In anii ce...Selectie Muzica Noua Hous...Cristi Dules si Patricia ...Stefania - Aleg sa iertB.U.G. Mafia feat. Sergiu...Colaj Manele Noi 2019 - C...Nicolae Guta - Ramai tu c...VESCAN feat. MIRA - Ce-o ...5GANG - TankDoddy feat. Shift & T...Calin Crisan - CucuruzuRandi - Frumusetea care m...Feli - Frunze cadCulita Sterp - Amor, AmorCulita Sterp - Fata cu p...F.Charm - Mi-e dorVali Vijelie & Elis A...Delia - Vreau La TaraThe Motans feat. Irina Ri...Speak feat. GUZ - Tu eraiBella Ciao by Delia - Tri...CHRISS feat MAYRA - Inger...Kamelia feat. Doddy - Cui...Sorina Ceugea - Astazi e ...Ombladon - Nu mi-e fricaFeli - Cand rasare soarel...Matteo feat. Gabi Bagu - ...Liviu Guta - Frumoasa cop...KILLA FONIC feat. Carla...Alessio - Eu am o gagicaCabron feat. Andra - Doam...Edward Sanda - Nimeni ca ...F.Charm - SarpeleNicolae Guta - Eu iti dau...The Motans - InvitatAMNA - In ochii luiVladuta Lupau - Prietenel...Carmen de la Salciua - No...Cleopatra Stratan - AdioF.Charm - Cum ramane cu m...Guz feat. Irina Rimes - P...DJ PROJECT feat. Andia - ...Andra Descemer Bueno - C...Culita Sterp - Hai sa nu ...Nicole Cherry - DoctoreNicu Paleru - Cine zace, ...Parazitii - Lacrimi de ce...JO feat. JUNO - Cauta-maGuz - Nu ma uzaNikolas Sax & Zenys -...Adi de la Brad & Petr...Blondu de la Timisoara - ...Jean de la Craiova si Pat...Grasu XXL x Guess Who - S...Patricia si Iancu Sterp -...Killa Fonic - NimeniThe Motans - Valuri MariDMC - Suflet nevinovatDani Mocanu - Tot ce am a...Emilian - Iubeste-maHanna Searl - How could y...ASU - Colaj cele mai noi ...Irina Rimes - NicaieriFero & Marcel Piscore...GIEMSI feat. Mădălina C...Carmen de la Salciua - Do...AMI feat. What's UP ...Culita Sterp - Vai da ce ...Babi Minune - Bumsy BoomMaluma, J Balvin - Que Pe...DMC - G A T ACalin Crisan - M-ai musca...Nicoleta Nuca - Tot mai r...Nikolas Sax - Doi ochi ca...Liviu Teodorescu - Luna P...La Familia feat. Guz - Co...Anastasia Sandu - ANADenisa Moga - Dezinteresa...SPEAK & Noaptea Tarzi...Culita Sterp si Sorina Ce...Alina Eremia feat. NOSFE ...El Nino feat. Peter Larss...

Sondajul nostru
Care este genul de muzică preferat?