Termenii și Condițiile de utilizare ale site-ului Muzyca.Ro
Utilizand și/sau vizitând acest website (inclusiv tot conținutul disponibil prin acest site) ACCEPTAȚI AUTOMAT TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI.
Acest site poate conține linkuri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul Muzyca.Ro și pentru care nu ne asumam responsabilitatea referitor la conținutul acestora, politica sau practicile utilizate.
Utilizând acest site acceptați implicit să exonerați de raspundere Muzyca.Ro și deținătorul site-ului în condițiile prezentate.
Fișierele distribuite de site-ul Muzyca.Ro au ca sursa alte site-uri (link-uri de pe youtube, zippyshare, etc.).

Accesul pe website
Condiții de accesare a site-ului Muzyca.Ro
- recunoașteți și sunteți de acord că serviciul este furnizat numai pentru a previzualiza sau pentru a asculta;
- site-ul se va utiliza doar în interes personal și non-comercial;
- nu veți copia sau distribui nici o parte din acest site în nici un fel de mediu, fără a obține în prealabil o autorizație scrisă de la administratorul site-ului;
- nu veți altera sau modifica nici o parte din acest site în afara de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzătoare a site-ului cu scopul în care a fost creat;
- veți respecta termenii și condițiile acestui site.

Drepturile proprietății intelectuale
Conținutul acestui site vă este oferit dumneavoastră doar cu scop informațional și pentru uz personal, nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vândut, licențiat cu alte scopuri și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate.
Sunteți de acord să nu vă angajați în utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terțe părți, în interes comercial.
Ștergeți fișierele descărcate de pe Muzyca.Ro de pe hard disk după 24 de ore (Dacă nu sunteți de acord, părăsiți acest site web).
Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

Declarație de garanție
Sunteți de acord ca prin utilizarea site-ului nostru să vă asumați orice risc. În măsura permisă de lege, Muzyca.Ro declară toate garanțiile, exprese sau implicite, în legătură cu site-ul și utilizarea dvs a acestuia.
Nu oferim nici o garanție și nu suntem răspunzători vizavi de acuratețea sau de cât de complet este conținutul acestui site sau conținutul altor siteuri legate de acest site și nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru:
- erori, greșeli, sau lipsa de acuratețe a conținutului;
- orice erori, viruși, cai troieni, sau de genul cărora pot fi transmise către sau prin siteul nostru de către o parte terță și/sau orice erori sau omisiuni în orice conținut sau pentru orice pierdere sau stricăciune de orice fel apăruta ca rezultat al folosinței oricărui conținut postat, transmis prin email, sau oricum altfel făcut disponibil prin siteul Muzyca.Ro.
Muzyca.Ro nu garantează și nu-și asumă responsabilitatea pentru orice produs sau serviciu publicat sau oferit de către o parte terță prin site-ul nostru sau orice site cu hiperlink (legătura directă) sau apărut în orice banner sau alt fel de publicitate și nu vom fi parte la sau în orice alt fel responsabil pentru monitorizarea oricăror tranzacții dintre dvs și o parte terță ofertantă de produse sau servicii.
TOP Melodii
COLAJ MANELE 2018 - 3 ore...3 Sud Est - FoculCarmen de la Salciua si S...Pain ft.Madalin & Exp...Carmen de la Salciua - Fl...Shawn Mendes, Camila Cabe...Cristi Dules si Patricia ...Liviu Teodorescu - Ascult...Florin Salam - Ma cert cu...Nicoleta Nuca feat. Vesca...Sorina Ceugea - Astazi e ...Randi - Frumusetea care m...Lino Golden - ShoturiFeli - Omule, deschide oc...Culita Sterp - Amor, AmorVescan - Am uitat sa mai ...Liviu Guta - Frumoasa cop...Alessio - Eu am o gagicaCulita Sterp - Fata cu p...B.U.G. Mafia - In anii ce...CHRISS feat MAYRA - Inger...VESCAN feat. MIRA - Ce-o ...Nicu Paleru - Cine zace, ...Colaj Manele 2019 - Manel...Cleopatra Stratan - AdioThe Motans - InvitatAMNA feat. Edward Sanda -...Guz - Nu ma uzaF.Charm - SarpeleThe Motans feat. Irina Ri...Ombladon - Nu mi-e fricaNicolae Guta - Eu iti dau...Guz feat. Irina Rimes - P...Calin Crisan - CucuruzuMatteo feat. Gabi Bagu - ...Delia - Vreau La TaraCabron feat. Andra - Doam...F.Charm - Mi-e dorColaj Manele Noi 2019 - C...Edward Sanda - Nimeni ca ...KILLA FONIC feat. Carla...Emilian - Iubeste-maFero & Marcel Piscore...Liviu Teodorescu - Luna P...El Nino feat. Peter Larss...AMI feat. What's UP ...La Familia feat. Guz - Co...DMC - Suflet nevinovatDoddy feat. Shift & T...Nikolas Sax - Doi ochi ca...Vali Vijelie & Elis A...Alina Eremia feat. NOSFE ...Jean de la Craiova si Pat...F.Charm - Cum ramane cu m...Bella Ciao by Delia - Tri...DMC - G A T ASpeak feat. GUZ - Tu eraiFeli - Cand rasare soarel...The Motans - Valuri MariClick (feat Oana Ciucanu)...JO feat. JUNO - Cauta-maAndra Descemer Bueno - C...Parazitii - Lacrimi de ce...Killa Fonic - NimeniDani Mocanu - Tot ce am a...Culita Sterp si Sorina Ce...AAO - KullhaPatricia si Iancu Sterp -...Ionut de la Constanta si ...Ice Cube - Arrest The Pre...SPEAK & Noaptea Tarzi...Anastasia Sandu - ANAIuliana Beregoi - Fata ca...Adi de la Brad & Petr...Nicolae Guta - Eu sunt va...Chriss - Minte-ma ca ma i...Calin Crisan - M-ai musca...Carmen de la Salciua - No...C.o.D - Pas de teatruStefania - Aleg sa iertB.U.G. Mafia feat. Sergiu...Jon Brian feat. Sandra N....Denisa Trofin - OtravaHoria Brenciu feat. Feli ...Vescan feat. Noaptea Tarz...Feli - Frunze cadBlondu de la Timisoara - ...Vali Vijelie si Elis Arme...Blondu de la Timisoara - ...ANDRE - Reset la inima (T...Culita Sterp - Vai da ce ...Carmen de la Salciua - Do...Nicole Cherry - DoctoreINNA - Te Vas (Hyenas Rem...Nico - Vara pentru amando...Alex Alvarez feat. Diana ...Cezar Stratan & Eva M...Vescan - Muzica sau Nebun...Noaptea Tarziu ft. Nadir ...5GANG - Tank

Sondajul nostru
Care este genul de muzică preferat?