Termenii și Condițiile de utilizare ale site-ului Muzyca.Ro
Utilizand și/sau vizitând acest website (inclusiv tot conținutul disponibil prin acest site) ACCEPTAȚI AUTOMAT TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI.
Acest site poate conține linkuri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul Muzyca.Ro și pentru care nu ne asumam responsabilitatea referitor la conținutul acestora, politica sau practicile utilizate.
Utilizând acest site acceptați implicit să exonerați de raspundere Muzyca.Ro și deținătorul site-ului în condițiile prezentate.
Fișierele distribuite de site-ul Muzyca.Ro au ca sursa alte site-uri (link-uri de pe youtube, zippyshare, etc.).

Accesul pe website
Condiții de accesare a site-ului Muzyca.Ro
- recunoașteți și sunteți de acord că serviciul este furnizat numai pentru a previzualiza sau pentru a asculta;
- site-ul se va utiliza doar în interes personal și non-comercial;
- nu veți copia sau distribui nici o parte din acest site în nici un fel de mediu, fără a obține în prealabil o autorizație scrisă de la administratorul site-ului;
- nu veți altera sau modifica nici o parte din acest site în afara de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzătoare a site-ului cu scopul în care a fost creat;
- veți respecta termenii și condițiile acestui site.

Drepturile proprietății intelectuale
Conținutul acestui site vă este oferit dumneavoastră doar cu scop informațional și pentru uz personal, nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vândut, licențiat cu alte scopuri și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate.
Sunteți de acord să nu vă angajați în utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terțe părți, în interes comercial.
Ștergeți fișierele descărcate de pe Muzyca.Ro de pe hard disk după 24 de ore (Dacă nu sunteți de acord, părăsiți acest site web).
Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

Declarație de garanție
Sunteți de acord ca prin utilizarea site-ului nostru să vă asumați orice risc. În măsura permisă de lege, Muzyca.Ro declară toate garanțiile, exprese sau implicite, în legătură cu site-ul și utilizarea dvs a acestuia.
Nu oferim nici o garanție și nu suntem răspunzători vizavi de acuratețea sau de cât de complet este conținutul acestui site sau conținutul altor siteuri legate de acest site și nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru:
- erori, greșeli, sau lipsa de acuratețe a conținutului;
- orice erori, viruși, cai troieni, sau de genul cărora pot fi transmise către sau prin siteul nostru de către o parte terță și/sau orice erori sau omisiuni în orice conținut sau pentru orice pierdere sau stricăciune de orice fel apăruta ca rezultat al folosinței oricărui conținut postat, transmis prin email, sau oricum altfel făcut disponibil prin siteul Muzyca.Ro.
Muzyca.Ro nu garantează și nu-și asumă responsabilitatea pentru orice produs sau serviciu publicat sau oferit de către o parte terță prin site-ul nostru sau orice site cu hiperlink (legătura directă) sau apărut în orice banner sau alt fel de publicitate și nu vom fi parte la sau în orice alt fel responsabil pentru monitorizarea oricăror tranzacții dintre dvs și o parte terță ofertantă de produse sau servicii.

TOP Melodii

COLAJ MANELE 2018 - 3 ore...3 Sud Est - FoculCarmen de la Salciua si S...Pain ft.Madalin & Exp...Carmen de la Salciua - Fl...Shawn Mendes, Camila Cabe...Lino Golden - ShoturiLiviu Teodorescu - Ascult...Nicoleta Nuca feat. Vesca...Florin Salam - Ma cert cu...Cristi Dules si Patricia ...Feli - Omule, deschide oc...Colaj Manele 2019 - Manel...Vescan - Am uitat sa mai ...B.U.G. Mafia - In anii ce...Randi - Frumusetea care m...Culita Sterp - Amor, AmorSorina Ceugea - Astazi e ...AMNA feat. Edward Sanda -...VESCAN feat. MIRA - Ce-o ...Culita Sterp - Fata cu p...Alessio - Eu am o gagicaLiviu Guta - Frumoasa cop...CHRISS feat MAYRA - Inger...The Motans feat. Irina Ri...Colaj Manele Noi 2019 - C...The Motans - InvitatOmbladon - Nu mi-e fricaF.Charm - SarpeleF.Charm - Mi-e dorCleopatra Stratan - AdioCalin Crisan - CucuruzuNicu Paleru - Cine zace, ...Delia - Vreau La TaraBella Ciao by Delia - Tri...Guz feat. Irina Rimes - P...Nicolae Guta - Eu iti dau...Guz - Nu ma uzaMatteo feat. Gabi Bagu - ...B.U.G. Mafia feat. Sergiu...Cabron feat. Andra - Doam...Doddy feat. Shift & T...Puya feat. Andra & Gu...Vali Vijelie & Elis A...KILLA FONIC feat. Carla...Edward Sanda - Nimeni ca ...Speak feat. GUZ - Tu eraiSelectie Muzica Noua Hous...5GANG - TankAMI feat. What's UP ...Emilian - Iubeste-maF.Charm - Cum ramane cu m...DMC - Suflet nevinovatStefania - Aleg sa iertLiviu Teodorescu - Luna P...Feli - Frunze cadFero & Marcel Piscore...El Nino feat. Peter Larss...Feli - Cand rasare soarel...Andra Descemer Bueno - C...Killa Fonic - NimeniJean de la Craiova si Pat...Parazitii - Lacrimi de ce...La Familia feat. Guz - Co...The Motans - Valuri MariDMC - G A T AJO feat. JUNO - Cauta-maAlina Eremia feat. NOSFE ...Nikolas Sax - Doi ochi ca...Carmen de la Salciua - No...Nicole Cherry - DoctorePatricia si Iancu Sterp -...Click (feat Oana Ciucanu)...Carmen de la Salciua - Un...SPEAK & Noaptea Tarzi...Culita Sterp si Sorina Ce...Anastasia Sandu - ANADani Mocanu - Tot ce am a...Iuliana Beregoi - Fata ca...Maluma, J Balvin - Que Pe...Culita Sterp - Vai da ce ...Vescan feat. Noaptea Tarz...Blondu de la Timisoara - ...Ionut de la Constanta si ...ASU - Colaj cele mai noi ...AMNA - In ochii luiVali Vijelie si Elis Arme...Calin Crisan - M-ai musca...Nicolae Guta - Eu sunt va...AAO - KullhaCarmen de la Salciua - Do...GIEMSI feat. Mădălina C...Adi de la Brad & Petr...Horia Brenciu feat. Feli ...Chriss - Minte-ma ca ma i...Ice Cube - Arrest The Pre...Culita Sterp - Hai sa nu ...Jon Brian feat. Sandra N....Denisa Trofin - OtravaNico - Vara pentru amando...

Sondajul nostru
Care este genul de muzică preferat?