Termenii și Condițiile de utilizare ale site-ului Muzyca.Ro
Utilizand și/sau vizitând acest website (inclusiv tot conținutul disponibil prin acest site) ACCEPTAȚI AUTOMAT TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI.
Acest site poate conține linkuri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul Muzyca.Ro și pentru care nu ne asumam responsabilitatea referitor la conținutul acestora, politica sau practicile utilizate.
Utilizând acest site acceptați implicit să exonerați de raspundere Muzyca.Ro și deținătorul site-ului în condițiile prezentate.
Fișierele distribuite de site-ul Muzyca.Ro au ca sursa alte site-uri (link-uri de pe youtube, zippyshare, etc.).

Accesul pe website
Condiții de accesare a site-ului Muzyca.Ro
- recunoașteți și sunteți de acord că serviciul este furnizat numai pentru a previzualiza sau pentru a asculta;
- site-ul se va utiliza doar în interes personal și non-comercial;
- nu veți copia sau distribui nici o parte din acest site în nici un fel de mediu, fără a obține în prealabil o autorizație scrisă de la administratorul site-ului;
- nu veți altera sau modifica nici o parte din acest site în afara de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzătoare a site-ului cu scopul în care a fost creat;
- veți respecta termenii și condițiile acestui site.

Drepturile proprietății intelectuale
Conținutul acestui site vă este oferit dumneavoastră doar cu scop informațional și pentru uz personal, nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vândut, licențiat cu alte scopuri și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate.
Sunteți de acord să nu vă angajați în utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terțe părți, în interes comercial.
Ștergeți fișierele descărcate de pe Muzyca.Ro de pe hard disk după 24 de ore (Dacă nu sunteți de acord, părăsiți acest site web).
Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

Declarație de garanție
Sunteți de acord ca prin utilizarea site-ului nostru să vă asumați orice risc. În măsura permisă de lege, Muzyca.Ro declară toate garanțiile, exprese sau implicite, în legătură cu site-ul și utilizarea dvs a acestuia.
Nu oferim nici o garanție și nu suntem răspunzători vizavi de acuratețea sau de cât de complet este conținutul acestui site sau conținutul altor siteuri legate de acest site și nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru:
- erori, greșeli, sau lipsa de acuratețe a conținutului;
- orice erori, viruși, cai troieni, sau de genul cărora pot fi transmise către sau prin siteul nostru de către o parte terță și/sau orice erori sau omisiuni în orice conținut sau pentru orice pierdere sau stricăciune de orice fel apăruta ca rezultat al folosinței oricărui conținut postat, transmis prin email, sau oricum altfel făcut disponibil prin siteul Muzyca.Ro.
Muzyca.Ro nu garantează și nu-și asumă responsabilitatea pentru orice produs sau serviciu publicat sau oferit de către o parte terță prin site-ul nostru sau orice site cu hiperlink (legătura directă) sau apărut în orice banner sau alt fel de publicitate și nu vom fi parte la sau în orice alt fel responsabil pentru monitorizarea oricăror tranzacții dintre dvs și o parte terță ofertantă de produse sau servicii.
TOP Melodii
COLAJ MANELE 2018 - 3 ore...3 Sud Est - FoculCarmen de la Salciua si S...Pain ft.Madalin & Exp...Carmen de la Salciua - Fl...Cristi Dules si Patricia ...Shawn Mendes, Camila Cabe...Sorina Ceugea - Astazi e ...Liviu Teodorescu - Ascult...Randi - Frumusetea care m...Nicoleta Nuca feat. Vesca...Culita Sterp - Amor, AmorFeli - Omule, deschide oc...Florin Salam - Ma cert cu...Vescan - Am uitat sa mai ...Liviu Guta - Frumoasa cop...Lino Golden - ShoturiAlessio - Eu am o gagicaCHRISS feat MAYRA - Inger...VESCAN feat. MIRA - Ce-o ...Nicu Paleru - Cine zace, ...Guz - Nu ma uzaCulita Sterp - Fata cu p...Cleopatra Stratan - AdioB.U.G. Mafia - In anii ce...The Motans - InvitatGuz feat. Irina Rimes - P...Nicolae Guta - Eu iti dau...F.Charm - SarpeleOmbladon - Nu mi-e fricaThe Motans feat. Irina Ri...AMNA feat. Edward Sanda -...Cabron feat. Andra - Doam...KILLA FONIC feat. Carla...Matteo feat. Gabi Bagu - ...Delia - Vreau La TaraLiviu Teodorescu - Luna P...Edward Sanda - Nimeni ca ...Fero & Marcel Piscore...Emilian - Iubeste-maEl Nino feat. Peter Larss...AMI feat. What's UP ...Colaj Manele 2019 - Manel...La Familia feat. Guz - Co...Calin Crisan - CucuruzuF.Charm - Mi-e dorAlina Eremia feat. NOSFE ...DMC - Suflet nevinovatJean de la Craiova si Pat...Colaj Manele Noi 2019 - C...Click (feat Oana Ciucanu)...DMC - G A T ADoddy feat. Shift & T...Nikolas Sax - Doi ochi ca...Parazitii - Lacrimi de ce...Vali Vijelie & Elis A...AAO - KullhaSpeak feat. GUZ - Tu eraiIce Cube - Arrest The Pre...The Motans - Valuri MariFeli - Cand rasare soarel...F.Charm - Cum ramane cu m...Adi de la Brad & Petr...Andra Descemer Bueno - C...Nicolae Guta - Eu sunt va...Dani Mocanu - Tot ce am a...Anastasia Sandu - ANAC.o.D - Pas de teatruSPEAK & Noaptea Tarzi...Ionut de la Constanta si ...JO feat. JUNO - Cauta-maCalin Crisan - M-ai musca...Patricia si Iancu Sterp -...Denisa Trofin - OtravaCulita Sterp si Sorina Ce...Jon Brian feat. Sandra N....Vescan feat. Noaptea Tarz...Vali Vijelie si Elis Arme...ANDRE - Reset la inima (T...Blondu de la Timisoara - ...B.U.G. Mafia feat. Sergiu...Bella Ciao by Delia - Tri...Vescan - Muzica sau Nebun...Horia Brenciu feat. Feli ...INNA - Te Vas (Hyenas Rem...Nico - Vara pentru amando...Noaptea Tarziu ft. Nadir ...Calin Crisan - Tanara est...Cezar Stratan & Eva M...Blondu de la Timisoara - ...Chriss - Minte-ma ca ma i...Iuliana Beregoi - Fata ca...Nicolae Guta - Inima mea ...Florin Vos - Tot ce mi-am...Gia Nina & Guz - Dulc...Carmen de la Salciua - No...Culita Sterp - Vai da ce ...Nicole Cherry - DoctoreCarmen de la Salciua - Do...Stealth - Never Say Die

Sondajul nostru
Care este genul de muzică preferat?